WHATSAPP US NOW

JRM Negeri Sembilan

FOLLOW US ON FACEBOOK

CHECK US OUT ON INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.

Soalan Lazim (FAQ)

Sila baca FAQ sebelum menghantar mesej.

Berapakah kos penghantaran apabila membeli dari laman web jrm.my?

Kos penghantaran kami adalah mengikut jumlah berat, mengikut harga terkini PosLaju. Kami menawarkan penghantaran PERCUMA bagi pembelian RM200dan ke atas utk semenanjung Malaysia dan RM250 ke atas utk Sabah Sarawak

Bagaimanakah cara untuk membuat pembayaran?

Setelah anda ‘add to cart’ produk dan ‘checkout’, anda boleh memilih untuk membuat pembayaran melalui ‘Direct Bank Transfer’, ‘PayPal’, atau ‘BillPlz’.

Berapa lamakah masa penghantaran?

Kami berusaha untuk memberikan servis yang pantas untuk anda. Untuk penghantaran di dalam Malaysia mungkin mengambil masa dalam 2 – 5 hari waktu bekerja manakala untuk penghantaran luar negara mungkin mengambil masa dalam 5 – 8 hari bekerja. Kami menggunakan poslaju, citylink, line clear, flexipack bergantung pada kesesuaian.

Bagaimakah keselamatan butir peribadi saya? Adakah ia selamat?

Butir yang anda masukkan adalah untuk kegunaan laman web jrm.my sahaja dan tidak akan dikongsi dengan pihak lain. Kami memberi jaminan 100% selamat untuk membeli bersama kami.

Apakah yang akan terjadi setelah saya membuat pembayaran?

Setelah membuat pesanan dan bayaran, anda akan menerima ORDER ID melalui email anda. Setelah kami proses order anda, penghantaraan akan dibuat. Jika anda membuat payment sebelum 12 tengah hari, order anda akan diproses hari yang sama. selain pada itu, kami akan proses pada keesokan harinya.

Adakah saya akan menerima resit pembelian?

Ya. Anda akan menerima resit pembelian di email anda.

Hantarkan kami emel