Sila baca soalan lazim jika anda mempunyai sebarang soalan. Jika soalan anda tidak terdapat di FAQ, hubungi kami di sini, kami sangat berbesar hati untuk membantu pelanggan kami. Terima Kasih.

Berapakah kos penghantaran apabila membeli dari laman web jrm.my?

Kos penghantaran kami adalah mengikut jumlah berat, mengikut harga terkini PosLaju. Kami menawarkan penghantaran PERCUMA bagi pembelian RM200dan ke atas.

Bagaimanakah cara untuk membuat pembayaran?

Setelah anda 'add to cart' produk dan 'checkout', anda boleh memilih untuk membuat pembayaran melalui 'Direct Bank Transfer', 'PayPal', atau 'BillPlz'.

Berapa lamakah masa penghantaran?

Kami berusaha untuk memberikan servis yang pantas untuk anda. Untuk penghantaran di dalam Malaysia mungkin mengambil masa dalam 3 - 5 hari waktu bekerja manakala untuk penghantaran luar negara mungkin mengambil masa dalam 5 - 8 hari bekerja.

Bagaimakah keselamatan butir peribadi saya? Adakah ia selamat?

Butir yang anda masukkan adalah untuk kegunaan laman web jrm.my sahaja dan tidak akan dikongsi dengan pihak lain. Kami memberi jaminan 100% selamat untuk membeli bersama kami.

Apakah yang akan terjadi setelah saya membuat pembayaran?

Setelah membuat pesanan dan bayaran, anda akan menerima ORDER ID melalui email anda. Setelah kami proses order anda, penghantaraan akan dibuat pada keesokan hari.

Adakah saya akan menerima resit pembelian?

Ya. Anda akan menerima resit pembelian di email anda.