FAQ by JRM OFFICIAL

Boleh. Ia bergantung pada saiz dan tahap cyst/fibroid itu.

Saiz 1-6cm masih boleh minum Royal V. Yang 6cm keatas, kami tidak sarankan untuk ambil Royal V. Untuk yang cyst/fibroid nya 6cm ke atas, sekiranya nak ambil juga, ia atas risiko sendiri. Kami tak galakkan ambil pesakit tersebut ambil Royal V semata-mata.

Tapi lebih elok jika diamalkan bersama Mushtanir dan/atau Kurma Dhuha.

Mushtanir sangat bagus untuk saraf dan mengandungi bahan yang mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka luar dan dalam badan. Sekaligus ia juga dapat mengecutkan cyst/fibroid tersebut.

Kurma Dhuha mampu mengurangkan risiko untuk cancer/cyst/fibroid itu merebak.

Untuk keselamatan pengguna, kami sarankan supaya dapatkan nasihat daripda doktor pakar dahulu mengenai masalah kesihatan anda

 Ianya adalah symptom awalan atau healing crisis pada permulaan penggunaan set Bio Miracle Action. Ini normal, dan kebiasaan berlaku ke 3-7 hari. Kulit muka kita berjerawat dan berminyak berpunca daripada liang pori-pori kita terbuka dan menyebabkan liang pori tersebut jadi tersumbat dan jadi kotor.

Antara faktor liang pori tersumbat adalah dari pemakanan, cuaca, pencemaran, hormon, penggunaan makeup yang salah/tak sesuai dengan muka atau tinggi bahan kimia.

BMA bertindak sangat kuat, membantu merawat kulit jauh dari dalam dan membuang toksin dari kulit muka. Itu lah sebab nya muka mula jadi kusam, naik jerawat, berlakunya iritasi, dll.

Mula-mula pakai BMA memang tak menyenangkan. Tapi hasilnya sangat memuaskan.

Jika anda baru nak mula guna set BMA, kami syorkan dan nasihatkan supaya anda stop penggunaan skincare lain dahulu sekurang-kurangnya seminggu. Supaya healing crisis nya tidak begitu teruk. Penggunaan secara konsisten selama 2 minggu dah boleh nampak hasil. Pastikan anda dapatkan set penjagaan muka yang bukan sahaja bagi hasil yang memuaskan, tetapi yang memberikan kesan yang selamat dan sihat untuk kulit muka untuk jangka masa yang lama.

Sesuai sangat! Sabun Zinnia Magenta kaya dengan Vitamin E yang membekalkan kelembapan dan kesempurnaan pada kulit wajah

Zinnia Magenta juga mengandungi bahan2 semulajadi yang bantu mengecilkan liang pori-pori, mengawal rembesan minyak, mengecutkan jerawat dan memudarkan garis-garis halus serta jeragat pada muka

Baunya pun sangat harum, semua dari ekstrak herba seperti akar manis, portulaca, tea tree dan bluberi

Basuh muka pakai Zinnia membuatkan kita rasa segar dan tenang.

 

 

 

Tidak. Marjane Oil tak seperti minyak muka lain di pasaran. Bahan-bahan yang terkandung dalam Marjane Oil memberi rasa yang sangat selesa setelah disapu pada kulit, tak kira di muka mahupun di anggota badan yang lain.

Ejen yang ada dalam Marjane meresap jauh ke dalam kulit, membuatkan ia sangat efektif merawat parut luka, kedutan halus, memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat

Kulit akan kekal licin, lembut dan tidak melekit mahupun berminyak

Marjane Oil mengandungi unsur-unsur kekacang. Ia tidak sesuai di gunakan bagi sesiapa yang ada alergi terhadap kacang. Sila dapatkan nasihat doktor pakar terlebih dahulu jika perlu