ROSE PINKISH BOX EDITION JRM

Assalamualaikum kepada semua peminat merah jambu semua ! . Sekarang bonda ada keluarkan rose pinkish box yang dilengkapi dengan 4 produk khas untuk kecantikan anda seperti pinky rosa lipgloss , vinifera blemish cc cover , rose spring water da juga nano spray face . Bagi anda yang suka melancong dan yang baru ingin cuba untuk belajar makeup set ni sangat sesuai untuk anda .

  1. PINKY ROSA LIPGLOSS

Kalau dulunya dikenali sebagai pinky rose lipbalm , tapi sekarang nama baru dan wajah baru serta formulasi yang berbeza iaiti Pinky rosa lipgloss.

Bagi peminat tegar pinky rose lipbalm mesti ternanti -nanti keluar baru pinky rosa lipgloss dan tidak sabar untuk gunakan. Antara keistimewaan pinky rosa lipgloss ialah pelembap bibir dengan kilauan dan bau pati bunga rose , meghidrsi bibir daripada kering dan merekah , memperbaharui sel kulit pada bibir dan menjadikan bibir lebih glossy dan pinkish.

2. Vinifera blemish cc cover

Vinifera blemish cc cover merupakan bedak asas herba yang pertama di malaysia. Sangat sesuai untuk semua warna kulit wajah. Fungsi 3 dalam 1 , melindungi kulit daripada sinaran uv dan mempunyai spf sebayank 48 ++.

Ia sanagat membantu dalam membaiku struktur kulit serta sebagai solekan asas yang sempurna.

3. ROSE SPRING WATER

Ekstrak pati bunga ros dan air mata air semuajadi memberikan manfaat terhadapa kecantikkan kulit dan rambut . Kaya dengan vitamin A , E, dan C yang membantu memberikan kelembapan ,menegangkan , meremajakan kulit dan kesegaran pada wajah.

Ekstrak bunga rose bersifat antiseptik , anti – bakteria dan anti inflamasi membantu mengatasi masalh kulit seperti jerawat , ruam pada kulit , oil seed , kulit kusam , kering menggelupas , kedutan dan pigmentasi .

4. NANO SPRAY FACE MIST

Menggunakan ultrasonik teknologi untuk mengubah saiz partikel air kepada skala nano partikel bagi penyerapan nutrisi jauh ke dalam kulit . Ianya mampu mengekalkan kelembapan serta memberi kesegaran wajah.

Dilengkapi dengan cas usb muda alih , ringan dan mudah dibawa

Rose Pinkish Box limited edition . Dapatkan segera selagi stok masi ada . Untuk ahli jrm akan mendapat 16 % off sebanyak RM 99.00 dan untuk bukan ahli akan mendapat RM 119.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *