YEAR END SALE JAMU RATU MALAYA SENAWANG

Assalamualaikum semua pencinta produk Jamu Ratu Malaya . Year End Sale sedang berlangsung sepanjang 2 hari .

Khas untuk yang bergelar ahli Jamu Ratu Malaya sahaja . Ada promosi terhebat yang menati anda untuk Year End Sale

  1. PROMOSI EUKALYPTO SOAP

Sabun herba yang mengandungi bahan untuk melawan bakteria dan kulat. Selain tu ia juga mampu dalam membantu merawat masalah seperti kayap, kurap, gatal akibat alergi atau gigitan serangga, jerawat badan, sakit kulit, kulit kering, ekzema dan juga kulat air!

Kulit lah merupakan salah satu bahagian yang paling terpenting pada tubuh badan kita! Lebih 80% daripada bahagian tubuh badan kita ni diliputi oleh kulit.

Menjaga kualiti dan kebersihan amat penting untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bersih. Dengan Sabun Eu Kalypto, adalah pilihan yang terbaik jika anda mengalami masalah kulit.

2. 2 BOTOL GEL MANDIAN BIDARA

Mandian Bidara arab adalah formulasi khas dari bonda  yang memberi manfaat kesihatan pada kulit badan. Istimewanya Gel Mandian Bidara Arab juga dilengkapi dengan ayat ruqyah. Ia juga rawatan alternatif secara rohani dan spiritual untuk mengelakkan diri dari gangguan frekuensi negatif.

Antara manfaat penggunaan Gel Mandian Bidara Arab, ia sangat bagus bagi merawat masalah insomnia atau sukar tidur. Dia memberikan rasa segar dan tenang. Penggunaan gel mandian bidara arab secara konsisten membantu untuk meningkatkan sistem ketahanan kulit.

Selain itu,ia sesuai digunakan bagi yang mengalami masalah kulit seperti alergik, kulit kering, psoriasis kerana gel mandian bidara arab bersifat yang antiseptik dan antibakterial.

3. 2 BOTOL ICE TEA PEACH MENGKUDU

Ice Tea Peach Mengkudu, jus serbuk buah-buahan yang tinggi sumber vitamin, mineral dan antioksidan. Salah satu bahan utama dalam formulasi Ice tea peach ialah ekstrak mengkudu. Ianya membantu merawat resdung, mengurangkan hipertensi dan menurunkan tekanan darah.

Ramai pengguna telah mencuba & berikan komen positif . Ice Tea Peach Mengkudu mengandungi gula putih tetapi khasiat herba di dalam formulasi ini memenuhi keperluan badan. Daripada minum kordial yang hanya mengandungi perasa, lebih baik tukar kepada Ice Tea Peach Mengkudu yang kaya dengan khasiat dari herba. Sangat menyegarkan

4. OIL OF JAVANICA

Nak rasa panas ala-ala macam dekat sauna tak? Cuba guna Oil of Javanica, confirm terangkat. Uniknya, rasa panas ni mampu bertahan sehingga 8 jam.

Kalau sakit sendi, lenguh-lenguh lepas berjalan jauh atau buat kerja, ambil Oil of Javanica, sapu ditempat yang sakit, lega rasanya.

Followers yg selalu sgt sengugut apabila dtg haid tu, amalkan Oil Of Javanica, rasa panas menyerap ke kulit bahagian dalam, tak lama tu, lega sangat. Ada yang keluar ketulan-ketulan darah haid

5. WUJA PINKISH

Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .

Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam.

6. MELLIA MICELLAR WATER

Bukan sekadar membersihkan make up tetapi Mellia Micellar Water juga bantu untuk melembapkan kulit. Ia kaya dengan vitamin E, mineral dan protein dari castor oil yang melembapkan kulit dan merangsang kolagen kulit. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru

Mellia Micellar water mengandungi Aloe vera yang tinggi dengan anti oksidan dan bantu untuk menghilangkan lingkaran hitam bawah mata!

Di dalam ekstrak bunga sakura adanya vitamin c dan minyak jojoba yang mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Muka lebih awet remaja! 🤭

7. BODY BUTTER

Cenderai Putih Body Butter diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti Shea butter, Minyak kelapa dan Akar manis (Licorice) yang tinggi dengan vitamin E, sumber antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikkan kulit.

Teksturnya yang lembut, licin, mudah menyerap dan yang paling penting, tidak melekit, selesa digunakan pada bila-bila masa.

Penyerapan paling efektif ialah digunakan selepas selepas skrub (buang kulit mati). Kulit akan cepat memberi kesan.

8. BIO BEAUTY ESSENCE

Herba dari bunga-bungaan dipakai oleh Ratu Greek purba untuk cantikkan kulit
Mewah dengan kebaikan kesihatan kulit. Bio Beauty Essence murah RM20. Wajib simpan dirumah untuk anak-anak dan kegunaan family
Beauty Essence bersifat antibakterial yang membantu mengurangkan iritasi kulit, menyingkirkan sel kulit mati dan mengecutkan jerawat pada muka dan badan.
Teksturnya cukup lembut dan selamat untuk dijadikan masker bedak sejuk. Boleh pakai pada bila-bila masa dan buat muka rasa sangat segar

9. SILKY SUNSCREEN

Rutin penjagaan kulit pada siang hari tak akan lengkap tanpa diakhiri dengan Silky Suncreen, betul tak?

Ramai yang suka dengan Silky Suncreen sebab Selain melindungi kulit anda, ianya juga melembapkan dan mengatasi masalah kulit kusam serta tona kulit tak sekata. Lepas pakai silky, terus naik seri muka. Haaa gitewww 😉

10. SUPER MOIST SOAP

Super Moist Soap adalah formulasi tinggi antiseptik dan agen seulajadi untuk melembut, menghaluskan dan mencerahkan kulit.

Susu kambing dalam Super Moist Soap banyak khasiatnya untuk perawatan kecantikan kulit

Sebab itu bagus mandi dengan susu kambing. Namun, anda tidak perlu susah payah untuk mendapatkan susu kambing kerana formulasi Super Moist Soap telah diperkaya dengan ekstrak susu kambing!

Ekstrak Tea Tree pula tinggi dengan antiseptik semulajadi yang bantu menghalang jangkitan kuman yang menyebabkan alahan, kegatalan kulit

11. BODY SCRUB

Produk untuk skrub badan yang mengandungi formulasi berkualiti, selamat dan banyak manfaat terhadap kulit.

Di dalamnya terdapat khasiat daripada ekstrak herba seperti ekstrak mutiara dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.

Mutiara digunakan oleh Maharani China dalam perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman. Mutiara sukar untuk dijumpai dan mahal harganya sebab itu ratu, permaisuri dan wanita golongan atasan sering menggunakan dalam rawatan kecantikan.

12. CHOCOLATE FIBER LIFE

Chocolate Fiber Life sesuai dijadikan sebagai minuman detoks yang membantu menyingkirkan toksin dan membekalkan nutrien penting untuk kesihatan tubuh badan.

Ia juga mengandungi sumber bijirin yang tinggi dengan inulin yang sangat diperlukan oleh badan supaya perut sentiasa lawas dan sihat

Ia membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi

13. KOPI DEMARCO

De’marco sangat lazat dan enak diminum semasa sarapan pagi untuk meningkatkan tenaga dan stamina sepanjang hari.

Rasa Kopi De’Marco sangat digemari oleh kaum lelaki kerana rasanya yang lebih pekat & lebih kaw. Ada juga kaum wanita yang gemar rasa kopi seperti De’Marco White Coffee.

Kopi bukan sekadar kopi, Ia memberi khasiat kepada tubuh, tenaga untuk bergerak aktif & kuatkan daya ingatan !

14. Colonis Dmestica

Colonis Dmestica merupakan produk detoks melalui kolon, hati dan buah pinggang. Tapi jangan bimbang,ia tak menyebabkan anda cirit-birit tau.

Ia mengandungi bahan semulajadi seperti biji mangga afrika, estrak kopi hijau, kacang ginjal putih.

Badan pastinya akan rasa lebih ringan dan bertenaga. Sebab ia menyingkirkan toksin dalam badan. Bagi yang ingin menurunkan berat badan sangat bagus amalkan colonis dmestica.

Ia bantu untuk meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang yang lama.

15. Vinifera cc cover

Pening kepala kan, bila kulit muka kite jadi kusam, kering, jeragat pula lagi-lagi bila umur semakin meningkat..Bukan sahaja hormon menurun, tapi bagi kesan pd kulit wajah.

Salah satu penyebabnya ialah kita malas nak guna pelindung wajah ber SPF & pelembap !!

Vinifera Blemish CC Cover ni penyelamat & pelindung kulit yg mempunyai SPF 48++ boleh halang sinaran UV A&B daripada rosakkan kulit wajah.

Vinifera Blemish CC Cover ada 3 fungsi iaitu merawat struktur kulit, melindungi kulit & Color Corrector..Ia ratakan tona kulit. Wajib grab waktu Year End Sale ni !!

16. CC VINIFERA COVER + MARJANE OIL

Tahu tak, kombinasi produk Marjane Oil & Vinifera Blemish CC Cover menjadikan kulit kita extra cantik, extra flawless & mesti ada yg sibuk tanya kenapa macam nampak muda je.

Berbunga je rasa bila org tegur macam tu kan. Marjane Oil ni organic antioxidant face oil, ianya pelembap yg tinggi dgn antioksidan dari kacang marula. Antioksidan akn bantu halang radikal bebas yg merosakkan kulit. Malah ia melembapkan, rangsang kolagen & seimbangkan melanin utk atasi jeragat !

Digabungkan pula dengan Vinifera Blemish CC Cover lepas apply Marjane Oil, hasilnya superb !! Kulit gebu, bersinar, tona kulit sekata & melindungi kulit.

Rugi tau kalau tak cuba. Wajib grab waktu Year End Sale ni.

17. PINKY ROSA LIPGLOSS + MARJANE OIL

Selepas kita guna Marjane Oil & Vinifera Blemish CC Cover utk bg skin kita extra cantik, extra glow, tak lengkap kalau tidak rawat bibir.

Marjane Oil melembapkan, rangsang kolagen & kurangkan jeragat pd kulit wajah dgn mengimbangi melanocyte. Bibir pula ada produk penjagaannya. Lipgloss yg bertekstur ringan, transparent, tetapi apabila oxidize, akan jadi pinkish, tetapi tidaklah over. Pinky Rosa Lipgloss sangat selesa bila kita pakai, melembapkan bibir & merawat bibir yg kusam, kering & tona bibir tidak sekata.

Formulasi ekstrak bunga ros bertindak sebagai aromaterapi, antiseptik & bantu anjalkan bibir.

Pelembap bukan sahaja penting pada kulit wajah, malah bibir juga.

18. HERBAL CRYO SPRAY + MUSTANIR

Herbal Cryo Spray & Mushtanir merupakan gabungan produk paling laris & tinggi permintaannya. Sebab apa, Cryo spray ialah rawatan secara transdermal yg bantu melegakan lenguh, sakit urat, otot, kejang, kurangkan bengkak, kebas, sakit sendi, kurangkan sakit gout & selesema.

Mushtanir pula suplemen yg membantu tingkatkan sistem imun. Formulasinya bantu seimbangkan tekanan darah, sakit sendi, saraf, gout, insomnia, kerap demam, masalah gangguan makhluk halus & frekuensi negatif kerana ianya dilengkapi dengan doa-doa ruqyah.

Kedua produk ini wajib kita hadiahkan kepada ibubapa kita. Mushtanir rawatan dalaman, Herba Cryo dari luaran secara transdermal (penyerapan melalui kulit).

Orang yg ada masalah insomnia, emosi tidak stabil & anxiety sangat bagus minum Musthanir & spray Herbal Cryo. Rasa sejuk & rasa tenang je kerana mempunyai fungsi aromaterapi.

Orang yang sukar tidur akibat masalah emosi, gangguan juga wajib spray Herbal Cryo sebelum tidur pada bahagian tengkuk, dada & mencium bauannya. Sebelum tidur minum Musthanir dan banyakkan berdoa kepada Allah untuk jauhkan kita dari anasir jahat.

Kombinasi produk hebat, yg wajib dimiliki.

19. KOPI RATU + ROYAL V

Pakej hot ini ialah paling laris & paling dinantikan oleh ratu-ratu sekalian. Kedua produk ini ialah suplemen wajib untuk wanita kekal fokus, tingkatkan fungsi otak, seimbangkan hormon, badan yang langsing, minda yang aktif.

Wanita ini kadang kala beremosi, penat ditempat kerja & dirumah. Ditambah pula dgn hormon yang semakin menurun, bila usia makin meningkat. Keseimbangan hormon wanita perlu jaga, utk melalui gejala perimenopaus & menopaus dgn tenang.

Masalah dalaman rumahtangga, wanita perlu peka. Kesihatan rahim, lantai pelvik yg tegang, keputihan dan bibir miss V tegang sangat-sangat penting utk wanita dan Royal V formulasi Bio Identical Hormone dari herba adalah jalan penyelesaian utk masalah wanita.

Gabungan Royal V & Kopi Ratu ialah produk yang mempunyai formulasi hebat dan tiada jenama boleh menandingi keberkesanan Royal V & Kopi Ratu !!

Wanita wajib amalkan Royal V & Kopi Ratu untuk wanita kekal aktif, emosi stabil, tenang, mengurangkan insomnia serta menjalani kehidupan & tanggungjawab sebagai isteri & ibu !

Cepat grab barangan Year End Sale kali ini . Bukan selalu bonda buat Year End Sale.

Hanya member sahaja yang layak untuk mendapat kan barangan promosi Jamu Ratu Malaya .

Klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan :

Whatsapp : https://linktr.ee/jrm_senawang

Laman Website : https://www.jrm.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *