Rose Water Jamu Ratu Malaya Kunci Wajah Berseri

Selain menjaga kecantikan dari dalaman, menjaga kecantikan dari luaran juga penting dan lebih pantas bertindak. Air ekstrak bunga ros memang sangat terkenal dikalangan penggemar kecantikan kerana fungsinya yang pelbagai.

KHASIAT AIR MAWAR ( ROSE) UNTUK KULIT WAJAH

 • Baik untuk kulit berjerawat

Cukup dengan air basuhan air mawar pada pagi dan waktu malam , ia mampu mengatasi masalaj jerawat pada wajah anda. Ia berfungsi sebagai antiseptik untuk masalah bakteria yang sangat aktif pada bahagian jerawat tersebut.

 • Menyegarkan kulit wajah

Air mawar sangat bagus untuk menyegarkan kulit wajah kita dan mampu melembutkan kulit wajah.

 • Anti -penuaan

Kandungan air mawar kaya dengan vitamin C dan merupakan salah satu antioksidan sehingga khasiat air mawar ini dapat dirasa sehingga bahagian dalam kulit. Ia akan membuatkan kulit anda lebih anjal dan mencegah kedutan akibat dari kesan penuaan.

 • Baik untuk merawat kulit kering

Air mawar sangat kaya dengan air yang mampu meresap ke dalam kulit sehingga sangat baik untuk melembapkan.Gunakan sebagai toner setiap pagi dan malam.

Kini, bonda telah mengeluarkan sendiri Rose Spring Water, salah satu daripada produk baru bonda, bercampur dengan bahan-bahan utama yang lain seperti ekstrak aloe vera dan castor oil.

Rose Spring Water Jamu Ratu Malaya boleh manjadi kunci wajah anda glowing dan berseri. Berikut adalah sedikit intro dan kelebihannya:

Produk ini sesuai digunakan sebagai mist sebelum dan selepas makeup untuk makeup tahan lama dan tampak lebih glowing dan berseri. Boleh juga digunakan sebagai pelembab, pakai pada bila-bila masa anda kelapangan. Antara kelebihannya adalah:

 1. Melembabkan dan menyegarkan kulit wajah
 2. Menegangkan dan menguatkan struktur kulit.
 3. Meransang pembentukan kolagen.
 4. Menghilangkan biji-biji kecil (oil seed)
 5. Membantu mengekalkan keremajaan kulit.
 6. Menaikkan seri wajah
 7. Menghilangkan parut jerawat.
 8. Mengecilkan dan membersihkan pori-pori.
 9. Mengimbangi tona kulit wajah.
 10. Bauan bunga ros yang berfungsi sebagai aromaterapi yang memberikan ketenangan.
 11. Mengimbangi pH dan mengawal lebihan minyak di kulit wajah.

Untuk yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rose spring water boleh hubungi admin . Klik je link di bawah ye :

https://linktr.ee/jrm_senawang

Atau untuk pembelian di website boleh klik link di bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *