Cara Membuat Double Cleansing

Hi assalamualaikum semua! baru-baru ini bonda telah mengeluarkan Mellia Micellar Water, penanggal makeup yang paling berkesan dan paling pantas sekali. Selain itu, Mellia Micellar Water ada banyak kelebihannya kerana produk ini berasaskan herba-herba yang terpilih. Entri ini adalah untuk mengajar bagaimana cara membuat double cleansing menggunakan produk JRM. Cara membuat double cleansing mempunyai banyak versi, ini adalah versi peminat produk bonda.

Ramai yang tidak tahu, Double Cleansing adalah rutin yang terbaik kerana kita dapat membersihkan muka dengan lebih rapi tanpa mengeringkan kulit. Double Cleansing bagus untuk dibuat lebih-lebih lagi ketika kita memakai makeup. Dan walaupun kita tidak memakai makeup, double cleansing dapat menanggalkan kotoran yang lebih dalam. Jadi, admin mencadangkan anda semua membuat double cleansing setiap malam selepas seharian penat menjalani pelbagai aktiviti harian.

Bagaimanakah caranya?

1- Ambil kapas, dan tuangkan Mellia Micellar Water

2- Gosokkan lembut diseluruh muka sambil menanggalkan makeup dan kotoran dimuka.

3- Selepas bersih, ambil sedikit Mellia Micellar Water dan sapu dimuka, urut pada seluruh muka.

4- Cuci muka anda menggunakan air bersih

5- Cuci muka menggunakan Zinnia Magenta, seperti biasa.

 

Amaran:

Jangan membuat double cleansing menggunakan pencuci sabun sebanyak dua kali, ini akan membuatkan kulit anda kering!

 

Lebih baik lagi jika selepas itu anda menggunakan Spring Rose Water dan juga Marjane Oil selepas mencuci muka. Kerana ketika itu pori-pori masih lagi terbuka, senang untuk produk meresap kedalam kulit. Insyaallah.

 

Untuk dapatkan boleh terus click link di bio (whatsapp 01157522610) / Click link https://wa.me/601157522610 ataupun beli terus di laman web http://jrm.my/ 😘⠀

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *