Atasi Masalah Kulit Kering dan Kusam

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bagi yang mengalami kulit kering dan kusam, pasti susah untuk menggayakan warna warna tudung yang terang. Ini adalah bukan kerana warna kulit, tetapi apabila kulit kita kusam, warna terang menampakkan lagi kekusaman kulit kita. Untuk atasi masalah kulit kering dan kusam, masa yang lama dan rutin yang betul perlu diambil.

Mempunyai kulit kering juga boleh menjadi masalah ketika kita memakai alat solek, dimana amat susah untuk mendapatkan tona kulit yang betul. Sesetengah orang akan perasan bahawa kulit mereka mempunyai dry patch, iaitu sebahagin daripada kulit gatal dan terkopek akibat terlalu kering.

Untuk mendapatkan kulit cantik dan berseri sebelum raya ini, boleh la cuba produk yang bonda cadangkan:

Atasi Masalah Kulit Kering dan Kusam

Untuk menjaga kulit dari luaran, anda boleh mencuba:

  1. Bio Miracle Action
  2. Zinnia Magenta
  3. Marjane Oil
  4. Vinifera CC Cover

 

Manakala untuk menjaga kulit dari dalam, dimana saya lebih galakkan, kerana kecantikan dari dalaman lebih kekal dan semulajadi. Anda boleh cuba:

  1. Royal V
  2. Kurma Dhuha
  3. Wuja Pinkish

 

Selain mengatasi masalah kulit kering dan kusam, kesemua product ini mempunyai banyak manfaat dari segi lain. Jadi, pilihlah produk yang sesuai dengan anda.

 

Untuk dapatkan boleh terus click link di bio (whatsapp 01157522610) / Click link https://wa.me/601157522610 ataupun beli terus di laman web http://jrm.my/ 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *